Bij een retour zijn de verzendkosten naar Bed4Baby voor rekening van de klant. Geadviseerd wordt om retourzendingen aangetekend te versturen.
 
Producten kunnen zonder opgave van reden binnen 14 dagen na levering worden geretourneerd. Zie hiervoor ook artikel 4 van onze Algemene Voorwaarden. Belangrijk hierbij is dat producten in ongeschonden staat zijn.
 
Het retourproces bestaat uit de volgende stappen:

1. Stuur een e-mail naar contact@bed4baby.nl dat u de bestelling wenst te retourneren, met het ingevulde retourformulier.
2. Van Bed4Baby ontvangt u het retouradres.
3. Adresseer de verzending duidelijk.
4. Doe in de doos het retourformulier
5. Verzend de artikelen aangetekend. Bed4Baby is niet aansprakelijk vermiste pakketten.
6. Wanneer de bestelling in ongeschonden staat (product en verpakking) worden ontvangen, wordt het bedrag van het product binnen 14 dagen geretourneerd naar de rekening, die gebruikt is bij de initiële betaling.

Ongeschonden staat betekend dat het product als nieuw verkocht kan worden. Als klant heeft u het recht om het ontvangen product na ontvangst te beoordelen. Indien tijdens het beoordelen zichtbare schade of gebruikssporen aan het product ontstaan (bijvoorbeeld door monteren / demonteren) is de klant voor deze waardevermindering aansprakelijk en kan het product niet worden geretourneerd. Vanuit hygiënische redenen worden matrassen en hoeslakens/matrasbeschermers, waarbij de verpakking is geopend, niet meer teruggenomen.