info

You have reached the minimum number

Shopping cart (0)

There are no products in your shopping cart yet.

Shipping and pick-up

Haal uw online bestelling af bij Bed4baby of kies voor het gemak de bestelling op een door u gekozen adres te laten bezorgen. Bestellingen welke worden verzonden uit één van onze magazijnen in Nederland worden verzonden met PostNL (aanschuifbedjes, hoeslakens, accessoires). Bij verzendingen buiten Nederland wordt wisselend gebruikgemaakt van PostNL, DPD of DHL.
 
Afhalen bij Bed4Baby
Afhankelijk van de producten kunnen deze worden opgehaald op de locatie Nieuwveen of Voorburg. Dit staat bij het product aangegeven. Bij twijfel of bij een combinatie van producten met verschillende locaties kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken dan wat we in de specificieke situatie kunnen aanbieden. Voor het ophalen van producten wordt € 5,- gerekend. 
 
Het is niet mogelijk om bij het ophalen contant te betalen of te pinnen. De bestelling dient reeds betaald te zijn.
 
Proces
- Enkel de producten, waarbij dit is aangegeven kunnen worden opgehaald.
- Het ophalen van bestellingen is enkel mogelijk op afspraak.
- Het is mogelijk om voorafgaand aan het bestellen een afspraak te maken. Vermeldt u dit dan tijdens het bestelproces bij 'opmerkingen'.
- Na uw bestelling, zal Bed4Baby u informeren, wanneer het product gereed is om te worden opgehaald.
- De bestelling dient hierna binnen 7 kalenderdagen te worden opgehaald.
- Is een bestelling niet opgehaald, dan zal deze worden geannuleerd.
- Enkel betaalde bestellingen kunnen worden opgehaald. Het is niet mogelijk om contant te betalen of te pinnen bij het ophalen.
 
Locatie Nieuwveen:
WSSN/Bed4Baby
Schoterhoek 2
2441 LD Nieuwveen

Ophalen op deze locatie is mogelijk op afspraak op werkdagen tussen 9:00-21:00 uur. Graag bij het bestellen, de voorkeur door te geven. Na 18:00 uur dient u aan te bellen, bij de deur naast het laadplatform (links van de hoofdingang).
 
Locatie Voorburg:
Bed4Baby
Klaverweide 165
2272VZ Voorburg

Ophalen op deze locatie is mogelijk op afspraak op werkdagen tussen 19:00-20:30 uur. Na het bestellen zal Bed4Baby contact opnemen voor een afspraak.
 
Bezorgen, thuis of op een ander adres
Kiest u voor het gemak om uw bestelling thuis of op een ander adres te laten bezorgen, dan brengen wij hiervoor binnen Nederland € 6,75 verzendkosten in rekening. Het verzenden van peuterbedden bedraagt € 14,95 binnen Nederland.

De verzendkosten voor België bedragen € 7,50 voor hoeslakens, aanschuifbedjes, co-sleeper, bedkant wieg, … Het verzenden van peuterbedden (maximale lengte 140 cm) bedraagt € 14,95. Peuterbedden langer dan 140 cm kunnen verzonden worden op aanvraag.

Na het afgegeven van uw bestelling bij PostNL of DPD ontvangt u van ons een track & trace code, waarmee u uw bestelling kunt volgen. Bent u bij de eerste afleverpoging niet thuis? Dan wordt uw bestelling de volgende dag nogmaals aangeboden. Na twee pogingen brengt PostNL/DPD uw bestelling naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier blijft uw bestelling enige tijd liggen (afhankelijk van de transporteur) en gaat daarna retour naar ons magazijn.

Compleetheid van bestellingen
Op basis van artikel 4.2 van de Algemene Voorwaarden dient een klant binnen14 dagen aan Bed4Baby te melden per email of de ontvangen producten (verzonden of opgehaald) voldoen aan de geplaatste bestelling. Ontbrekende producten, bijvoorbeeld hoeslakens, dienen in deze periode gemeld te worden.